Haluatko vaikuttaa tulevaisuuteen? Hae lajijaostoon!

Sähköpyörätuolisalibandyn lajijaosto on lajimme päättävä elin. Siihen kuuluu VAUn edustaja eli spt-salibandyn lajipäällikkö, tuomariedustaja, Salibandyliiton edustaja ja lisäksi 4-5 muuta jäsentä, joilla kaikilla on eri vastuualueet. Nykyisiä vastuutehtäviä ovat markkinointi ja lajin edistämistyö (Riina-Kaisa Ojala ja Osku Timonen), viestintä ja markkinointi (Atso Ahonen) ja joukkueiden edustus (Petri Matikainen).

Uutta lajijaostoa valittaessa seurat asettavat omat ehdokkaansa, yksi ehdokas per seura. Tavoitteena on saada jokaisesta seurasta yksi edustaja. Mikäli ehdokkaita jokaisesta seurasta ei löydy, voidaan lajijaostoon valita myös useampi ehdokas per seura. Lajijaoston toimintakausi on kaksi vuotta. Uusi lajijaosto valitaan vuosittaisessa kausipalaverissa. Lajijaosto 2019-2021 valitaan kausipalaverissa 18.5.2019.

 

Lajin markkinointiin ja edistämistyöhön kuuluvat erilaisten rekrytapahtumien ja esittelypäivien koordinointi. Yhteistyötä voi tehdä esimerkiksi erilaisten aluejärjestöjen ja seurojen kanssa. Tavoitteena on tehdä lajia tunnetuksi ja rekrytoida uusia pelaajia.

Viestintään ja markkinointiin kuuluu lajin vieminen erilaisiin medioihin kuten sosiaaliseen mediaan. Viestintävastaava päivittää Facebook- ja nettisivuja ja tekee juttuja ja haastatteluja kauden aikana.

Joukkueiden edustaja on joukkueiden ääni lajijaostossa. Joukkueiden edustaja tuo lajijaoston käsittelyyn kauden aikana esille tulleita asioita ja mahdollisia kehittämisen kohteita.